ای ار دایرکت ادمین | هاست دایرکت ادمین حرفه ای | هاست رایگان | نمایندگی ریسلر دایرکت ادمین | هاست دانلود: قوانین
پشتیانی تلفنی: 09172593746

قوانین

  1. هزينه كليه خدمات قبل از ارائه دريافت ميگردد.
  2. قوانین ممکن از در هرزمانی تغییر کند ، کاربر موظف است به صورت دوره ای قوانین ، اخبار و اطلاعیه های جدید را مطالعه کرده و خود را با ان ها مطابقت دهد.
  3. آزار رساندن به ديگران، تهديد، فعاليت هاي کلاه برداري، جعل سند، جعل هويت ، فرستادن اسپم ،و چيزهايي از اين قبيل همگي غير قانوني مي باشند.
  4. استفاده از سرويس های اشتراکی براي دست يافتن غيرقانوني به اکانت کاربران ديگر، نصب برنامه براي دست يافتن به کامپيوتر ديگران، نصب برنامه براي آسيب رساندن به کامپيوتر هاي ديگران و چيزهايي از اين قبيل منجر به حذف اکانت کاربر خاطي از سرور خواهد شد. استفاده ازکپی رایت يا علامت تجاری دیگران غير قانوني و به عهده کاربران می باشد.
  5. مسئوليتانتخاب نام مناسب براي دامنه بر عهده متقاضي است. هرگونه پيامد ناشي از انتخاب نامهاي نامناسب ، از قبيل تداخل نامهاي انتخاب شده با نام ساير شركتها و موسسات و نيز نامهاي غير اخلاقي و غير قانوني بر عهده متقاضي است. ای آر دایرکت ادمینهمچنين پس از ثبت دامنه براي متقاضي هيچگونه مسئوليتي در قبال نحوه استفاده متقاضي از آن دامنه را نخواهد داشت.
  6. مسئوليت تمامي مطالب و تصاوير ارائه شده در سايتها به عهده خريدار مي باشد و ای آر دایرکت ادمین مسئوليتي در اين زمينه نمي پذيرد.
  7. استفاده از تصاوير و مطالب غير اخلاقي در سايتهاي ميهمانِ ای آر دایرکت ادمین ممنوع مي باشد و در این صورت ادامه همكاري بصورت يكطرفه لغو ميگردد.
  8. هیچ نیازی به امضای این فرم نبوده و ثبت نام و همچنین استفاده از خدمات ما چه به صورت مستقیم و چه غیر مستقیم مبنی بر پذیرش این قوانین می باشد
  9. ممکن است به علت تغییر نرخ ارز و تحریم ها و …. قیمت سرویس دهی تغییر کند ، درصورتی که تغییر زیاد باشد ممکن است که ای ار دایرکت ادمین مدت اعتبار سرویس شما را برحسب تغییر قیمت ، تغییر دهد و یا درخواست پرداخت هزینه مابالتفاوت در وسط دوره کند  هرچند که سعی میشود که با کاربران همکاری های لازم به عمل اید.
  10. ای ار دایرکت ادمین میتواند کلیه ی سرویس های رایگان را در هر زمان قطع کند .
  11. کاربر موظف است که با اطلاعات صحیح ثبت نام کرده و فرم را به صورت کامل پر کند و همچنین اطلاعات خود را درصورت تغییر به روز کند ، بدیهی است که مسئولیت سرویس هایی که با اطلاعات ناقص ایجاد شده اند با کاربر خواهد بود و ای ار دایرکت ادمین میتواند چنین سرویس هایی را مسدودو پس از 24 ساعت حذف کند .
  12. از آنجاييكه امكان تهيه نسخه پشتيبان در كنترل پنل هاست به مشتريان عرضه مي شود تهيه نسخه پشتيبان از مطالب و فايلهاي موجود بر عهده صاحب سايت مي باشد و در صورت حذف يا گم شدن تمام يا قسمتي از فايلها ای آر دایرکت ادمین مسئوليتي قبول نخواهد كرد با وجود اين براي برگرداندن مطالب، تمام سعي خود را انجام خواهیم داد.
  13. صاحبان سايت و مشتريان ای آر دایرکت ادمین شخصا مسئول نگهداري شناسه و رمز عبور خود مي باشد در صورت دزدیده شدن يا در اختيار گذاشتن مشخصات سايت خود، به ديگران ای آر دایرکت ادمین مسئولیتي در قبال خرابكاري هاي احتمالي نمي پذيرد و در اين صورت بهتر است در اسرع وقت موضوع را با ما در ميان بگذاريد تا اقدامات پيشگيري بعمل آيد.

 

  1. کاربر امکان قطع کردن سرويس را در هر زمانی دارد. درخواست قطع سرويس از طرف شما و يا قطع سرويس توسط خدمات هاستينگ ای آر دایرکت ادمین به علت تخلف از مقررات اين موافقت نامه موجب بازگرداندن مبلغ پرداخت شده ، نمي گردد.

10.ای آر دایرکت ادمین حق دارد در صورتی که سايتي بيش از اندازه از منابع سرور استفاده نمود و از خدمات به شكلي غير متعارف استفاده کرد(10% منابع سرور شامل رم و سی پی یو)، با اطلاع قبلی سرويس را قطع نمايد.

11.از هر اقدامی که به اين سيستم و خدمات آن صدمه بزند از قبيل وارد نمودن ويروس، تلاش براي

نفوذ به سيستم و امثال آن خودداری کنيد. در صورت مشاهده اين موارد سرويس‌دهی به شما

را قطع می نماييم.

  • راه اندازی سایتهای فیلتر شکن و پروکسی و … ممنوع می باشد.
  • از هر گونه موارد غیر شرعی و غیر قانونی که مخالف قوانین و اهداف جمهوری اسلامی ایران و یا قوانین بین المللی و همچنین قوانین مرکز داده و کشوری که در ان سایت ها میزبانی میشود ، میباشد خودداری کنید.
  • ای آر دایرکت ادمین پرداخت ماهیانه را هم به مشتريان خود ارائه مينمايد كه لیست آن در پرتال موجود می باشد .

 

  1. ای آر دایرکت ادمین وظيفه ايدر قبال آموزشتمامي مطالب موجود در كنترل پنل و يا سيستم های اسکریپت ندارد و اين وظيفه خريدار است كه با انجام كنكاش مطالب را جستجو كردهو نسبت به يادگيري آن اقدام نمايد با اين حال براي رفاه حال دوستان عزيز ای آر دایرکت ادمین مطالبآموزشي خود را در صورت تقاضا به مشتريان محترم ارائه ميدارد.
  2. توجه : کاربران حق استفاده از دامنه ی رایگان ندارند همچنین نمایندگان نیز حق میزبانی سایت با دامنه ی رایگان ندارند ای ار دایرکت ادمین میتواند چنین سرویس هایی را بدون اخطار حذف نماید همچنین درصورتی که نمایندگان نیز اقدام به تکرار این مورد بکند ، کلیه ی سرویس های وی حذف خواهند شد.
  • در صورتيكه پس از ارائه خدمات مندرج در فرم جاري توسط ای آر دایرکت ادمین به هر علتي چه بين المللي و چه داخلي،در تداوم خدمات ارائه شده خدشه اي وارد آيد و يا خدمات مزبور موقتا يا دائما قطع گردند، هيچگونه مسئوليتي متوجه ای آر دایرکت ادمین نخواهد بود. از ميان اتفاقات مزبور مي توان به مواردي مانند آسيب ديدگي ماهواره هاي مخابراتي، پديده هاي مخرب جوي مانندسيل، آتش سوزي، طوفانهاي خورشيدي، تغييرات در لايه ازون و …، اشكالات خطوط مخابراتي،تغییر قوانین یا وضع قوانین جدید دربارهء اینترنت در داخل یا خارج کشور، جنگ، اغتشاشات ، اعتصابات ، تحریمات( تحریم اقتصادی و فرهنگی و خدماتی) از جانب کشورهای دیگر، تاخير در پاسخگويي شركتهاي خارجي فراهم كننده خدمات درخواستي مندرج در اين فرم به هر ميزان زماني، ممنوعيت به كارگيري اينترنت در خارج يا داخل كشور، جنگ، اغتشاش، اعتصابات، تغيير در قوانين داخلي يا خارجي، اجبار شركتهاي بين المللي جهت دريافت مبالغ اضافي جهت پايدار ماندن خدمات مربوط به ميزباني وب، تغييرات در قوانين ارزي، اقتصادي، واردات و صادرات، تغييرات نرخ ارز و از اين قبيل (كلا شرايط خارج از قدرت و اراده ای آر دایرکت ادمین) اشاره نمود.
  • برای متقاضی خدمات ماهیانه و سالیانه به مدت3 روز فرصت داده می شود تا سرویس درخواستی خود را تمدید کند در غیر این صورت تمامی اطلاعات موجود در سایت ایشانز بین خواهد رفت.
  • متقاضي همچنين متعهد مي شود كه حق استفاده از خدمات ارائه شده مندرج در اين فرم را در طول مدت استفاده از اين خدمات، بدون اجازه ای آر دایرکت ادمین به غير واگذار ننمايد .
  • ای آر دایرکت ادمین جهت تماس با شما، نياز دارد كه همواره مشخصات شما را در اختيار داشته باشد. لذا ضروري است كه متقاضي در صورت تغيير مشخصات خود، موارد جديد را هرچه سريعتر به ای آر دایرکت ادمیناطلاع دهد.

کلیه سایتهایی که حالت پرتال دانلود را دارند و فایلهای با پسوندهای معروف که بیشتر برای دانلود میباشد، استفاده میکنند، غیرمجاز خواهد بود و در صورت رعايت كپي رايت فايل ها بلا مانع است .

مسئوليت فايلها و مطالب موجود در سايت بر عهده شماست. گرفتن نسخه پشتيبان هرهفته، تعويض كلمه عبور هر چند وقت يكبار و …، بر عهده شماست و در صورت بروز هرگونه مشكلي ، هيچگونه مسئوليتي در اين زمينه متوجه ای آر دایرکت ادمیننمي باشد.

در صورت دزدیده شدن پسورد شما شرکت متعهد میشود تا 1 بار پسورد را بصورت رایگان تعویض کند و از بار دوم هر بار 1000 تومان هزینه در بردارد.

متقاضی متعهد میشود که اسناد و دفاتر و گزارشات و همچنين عمليات الكترونيکي ضبط شده در سيستم كامپيوتري ای آر دایرکت ادمیندر مقابل ادعاي کاربران، سند و دليل معتبر خواهند بود.

ای آر دایرکت ادمین مي تواند در هر زمان بدون اطلاع قبلي در متن اين قرار داد تغيير ايجاد کند.

اين وظيفه شماست که با مراجعه مداوم به ما، از آخرين تغييرات آن مطلع شويد و در صورت مخالفت با آن مي توانيد درخواست قطع سرويس خود را نماييد، در غير اين صورت تمام پيامدهاي احتمالي آن بر عهده شما خواهد بود.

سرویس پرداخت ماهیانه :
  • طبق قرارداد عقد شده بين ای آر دایرکت ادمین و خریدار عمل خواهد شد .
  • اقساط در روز خود میبایست به حساب واریز گردد .
  • یک روز دیرکرد قسط باعث مسدود شدن سایت میگردد ( 24 ساعت).
  • هفت روز دیرکرد قسط باعث حذف اکانت از روی سرور شده و اطلاعات حذف خواهد شد .
  • یادآوری تاریخ هر قسط بر عهده خود مشتری است و در صورت فراموش شدت زمان واریز قسط ها به حساب ، هیچگونه حقی برای مشتری اقساطی وجود نخواهد داشت .
سرویس ریسلر / نمايندگي (فروش مستقل)

در مورد سرویسهای نمایندگی و زیر مجموعه ها و کاربران ان ها تمامی قوانین صادق خواهد بود.

  • مسئولیت پاسخگویی و رفع مشکلات مشتریان نمایندگان ، به عهده خودشان بوده و ای آر دایرکت ادمین به کاربران شما پاسخی نخواهد داد. (شرکت فقط به مشتریانی پاسخ گو خواهد بود که به طور مستقیم از این سایت خدمات دریافت میکنند).

 

پشتیبان گیری از اطلاعات :

به دلیل قرار دادن امکان پشتیبان گیری در تمامی سرویسها ، مسئولیت فایلها و پشتیبان گیری از آنها به عهده خود کاربران میباشد و ای آر دایرکت ادمین هیچگونه مسئولیتی را نسبت به فایلهای شما وکاربران شما برعهده نخواهد گرفت. (هر چند بک آپ گیری در سرور بصورت منظم انجام می گیرد اما ما در قبال عدم وجود مشکل در فایل بک آپ مسئولیتی به عهده نخواهیم گرفت)

به خاطر داشته باشید در صورتی که نحوه پشتیبان گیری از کل اطلاعات را نمیدانید این وظیفه شماست که نسبت به یادگیری آن اقدام نمایید. (در صورت درخواست، مسئولین سایت میتوانند بصورت رایگان به شما آموزش دهند.)

  • به خاطر داشته باشید: در صورت درخواست در تغییر فضا و پهنای باند و… قرارداد قبلی شما لغو و از همان تاریخ میبایست قرارداد جدیدی منعقد شود.
  • مسئولیت حفظ و تامین خواسته های مشتریان نمایندگان به عهده خود نماینده میباشد و شرکت ما هیچگونه مسئولیتی را نمی پذیرد.
  • ای آر دایرکت ادمین برای سرویس های دانلود بک آپ ارائه نمیدهد !

 

میزبانی سایت های زیر اکیدا در سرورهای ما ممنوع می باشد:
  • سایت های حاوی محتوی مجرمانه (لیست مصادیق مجرمانه در پایان قوانین درج شده است).
  • سایت های مخالف قوانین جاری کشور
  • سایت هایی که در زمینه ما + هو + اره و موضوعات غیر قانونی فروش و پخش وی -2- پی -2- ان , سایت های عبور از ف -2- ی ل -2- ت ر فعالیت می کنند
  • سایت هایی که در دامنه ی ان ها کلمه ای باشد که مربوط به امور خلاف قانون باشد شامل (و نه محدود به) V____P___N و یا M-a-h–va__re و chat و…چنین سایت هایی بدون اطلاع قبلی مسدود شده و درصورتی که کابر مورد را توضیح ندهد و اثبات نکند که قصد انجام کار خلاف قوانین داشته اکانت پس از 48 ساعت از سرور حذف خواهد شد.

 

برخی از اسکریپت هایی که درسرویس های نمایندگی و میزبانی قابل قبول نیستند :

توجه داشته باشید که هیچ کدام از این قوانین شامل سرویس دانلود نمی باشند به غیر از قوانین ارسال ایمیل .

  • Topsites
  • IRC Scripts/Bots
  • Proxy Scripts/Anonymizers
  • Pirated Software/Warez
  • Image Hosting Scripts (similar to Photobucket or Tinypic(
  • AutoSurf/PTC/PTS/PPC sites
  • IP Scanners
  • Bruteforce Programs/Scripts/Applications
  • Mail Bombers/Spam Scripts
  • Banner-Ad services (commercial banner ad rotation(
  • File Dump/Mirror Scripts (similar to rapidshare(
  • Commercial Audio Streaming (more than one or two streams(
  • Escrow/Bank Debentures
  • High-Yield Interest Programs (HYIP) or Related Sites
  • Investment Sites (FOREX, E-Gold Exchange, Second Life/Linden Exchange, Ponzi, MLM/Pyramid Scheme(
  • Sale of any controlled substance without prior proof of appropriate permit(s(
  • Prime Banks Programs
  • Lottery Sites
  • MUDs/RPGs/PBBGs
  • Hateful/Racist/Harassment oriented sites
  • Hacker focused sites/archives/programs
  • Sites promoting illegal activities
  • Forums and/or websites that distribute or link to warez/pirated/illegal content
  • Bank Debentures/Bank Debenture Trading Programs
  • Fraudulent Sites (Including, but not limited to sites listed at aa419.org & escrow-fraud.com(
  • Mailer Pro
برخی از سرویس ها و اسکریپت هایی که برای سرور های اختصاصی و مجازی قابل قبول نیستند :
  • IRCD (irc servers(
  • IRC Scripts/Bots
  • Pirated Software/Warez
  • IP Scanners
  • Bruteforce Programs/Scripts/Applications
  • Mail Bombers/spam Scripts
  • Escrow
  • High-Yield Interest Programs (HYIP) or Related Sites
  • Investment Sites (FOREX, E-Gold Exchange, Second Life/Linden Exchange, Ponzi, MLM/Pyramid Scheme(
  • Sale of any controlled substance without prior proof of appropriate permit(s(
  • Hateful/Racist/Harassment oriented sites
  • Sites promoting illegal activities
  • Forums and/or websites that distribute or link to warez/pirated/illegal content
  • Bank Debentures/Bank Debenture Trading Programs
  • Fraudulent Sites (Including, but not limited to sites listed at aa419.org & escrow-fraud.com(
  • Mailer Pro

 

بازگشت وجه (مانی بک):
  • بازگشت وجه تنها شامل هاست اشتراکی (تا 5 گیگابایت) ، نمایندگی هاست ( تا 10 گیگابایت) ، هاست دانلود (تا 10 گیگابایت) میشود و شامل دیگر سرویس ها نخواهد شد .
  • بازگشت وجه تنها تا 48 ساعت پس از دریافت سرویس از ما خواهد بود و این فقط شامل سرویس های جدید بوده و شامل تمدید سرویس نخواهد بود.
  • درصورتی که کاربر  درمدت سفارش اقدام به انجام مواردی کند که از نظر ای ار دایرکت ادمین و یا قوانین داخلی و خارجی ، خالف محسوب شود (برای مثال اقدام به تست نفوذ و …) هیچ وجه ی به کاربر باز نگشته  و ای ار دایرکت ادمین میتواند اقدام به دریافت خسارت از طریق مراجع قانونی نیز بکند.
  • توجه : در بند بالا کافی است که شواهد نشان دهند که خلاف انجام شده و یا کاربر در اینده قصد انجام ان را داشته است ، برای مثال وجود کلمه ی chat در دامنه نشان دهنده ی میزبانی چت روم بوده و درصورتی که چنین نباشد کاربر موظف است قبل از سفارش این موضوع را با بخش فروش در میان بگذارد و یا کلماتی که مربوط که روش های دور زدن قوانین و یا استفاده از وسایلی که خلاف قوانین است باشد.
  • درمورد هاست اشتراکی و نمایندگی ، امکان سرویس دهی رایگان وجود دارد لذا پیشنهاد می شود که درصورتی که علاقه به دریافت تست هاست یا ریسلر دارید از ان سرویس ها استفاده کنید.
  • به علت وجود کارمزد های بانکی و همچنین زمانی که برای ایجاد سرویس ، پشتیبانی و … تا مدت بازگشت وجه میشود ، درضمان بازگشت وجه درسرویس هایی که کمتر از 50 هزار تومان هزینه دارند ، مبلغ 1000 تومان کسر شده و درسرویس هایی که بیش از ان هزینه دارند 2 درصد از ملبغ پرداختی کسر خواهد شد.
  • کاربر میتواند بجای دریافت وجه ، درخواست اضافه شدن وجه به حساب کاربری خود کند در ان صورت به کاربر یک عدد کد تخفیف داده میشود که میتواند از ان تا 1 ماه و فقط برای یک بار استفاده کند ، درصورت استفاده از ان مبلغ کد تخفیف از مبلغ سفارش جدید وی کاسته میشود. در این روش هیچگونه کارمزدی از کاربر کسر نخواهد شد
  • درصورتی که کاربر از روش دوم استفاده کرد و در سفارش از مبلغی کمتر از کل مبلغ کد تخفیف خوداستفاده کرد ، کد تخفیف باطل شده و مسئولیت ان با کاربر خوهد بود.

 

 

استفاده از منابع سرور :

هیچ کاربری نبایست بیش از حدی که در زیر تعریف شده از منابع سرور استفاده نماید در غیر اینصورت سرویس او معلق میگردد:

  • استفاده بیش تر از 10% منابع پردازشگر به مدت 120 ثانیه.
  • ایجاد شبکه اجتماعی ، چت روم و هرنوع سایت دیگر که سبب مصرف زیاد منابع شود ممنوع میباشد.
  • سایت هایی که از نظر ای ار دایرکت ادمین پربازدید یا پرمصرف باشند بدون تذکر مسدود میشوند
  • اجرای هرگونه IRC چت غیر مجاز میباشد .
  • اجرا کردن هرگونه تورنتی مانند اسریپت های بیت توورنت و تورنت لیچ و یو تورنت کاملا غیر مجاز میباشد.
  • اجرا کردن هر گونه گیم سروری مانند counter-strike, half-life, battlefield1942, etc
تضمین آپتایم 99% سرویسها :

ای آر دایرکت ادمین فقط تضمین 99% آپتایم برای سرویس دارد و اگر چنانچه شما رفتاری انجام دهید تا موجب بالا نیامدن سرویس شما گردد شرایط گارانتی 99% آپتایم وجود ندارد .

توجه داشته باشید که ما هیچگونه مسئولیتی دربرابر قطعی های ناشی از موارد غیر قابل کنترل (یامواردی که کنترل ان ها سخت میباشد) شامل و نه محدود به : فورس ماژور ، قطعی شبکه ، اختلالات نرم افزاری و  سخت افزاری ، هک ، اختلال و کندی سرور ناشی از استفاده ی غیر صحیح کاربران از منابع ، و …. نخواهد داشت

گاهی اوقات سرور نیاز به بروزرسانی سخت افزاری و یا نرم افزاری و همچنین نصب نرم افزار و یا سخت افزار خاصی پیدا میکند ، قطعی های ناشی از این موارد جزء down time   به حساب نمی ایند.

مسئولیت حفاظت اطلاعات :

اگر چنانچه شما مطالب و فایلها و اطلاعاتی بر خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران بگذارید درصورت مشاهده، سرویس شما ممکن است چه با اطلاع قبلی و چه بدون اطلاع قبلی حذف شده و یا به حالت تعلیق در آید.

قوانین انتقال سرویس شما :

برای سرویس های دانلود انتقال رایگان موجود نمیباشد .

انتقال سرویس فقط در شرایطی که انتقال خودکار ممکن باشد رایگان خواهد بود و ان هم ممکن است تا 72 ساعت و حتی بیشتر به طول بکشد.

قوانین معلق کردن سرویس ها :

کارشناسان فنی سایت بنا به تشخیص شان میتوانند بدون اطلاع قبلی و یا با اطلاع قبلی در هر شرایطی سرویس مشتری خود را به حالت تعلیق در آورند .

پذیرش قوانین

با پرداخت مبلغ فاکتور و یا عضویت در سایت شرکت، خریدار قوانین شرکت را پذیرفته و نیازی به اخذ امضاء از خریدار وجود ندارد.

خسارت و رفع مسئولیت :

خدمات ای آر دایرکت ادمین به همان شکلی که هستند ارائه می شوند و هیچگونه گارانتی صریح و ضمنی شامل آنها نمی گردد. ضمنا هیچگونه ضمانتی مانند مطابق نیاز خریدار بودن، بی عیب بودن، عدم قطعی، امنیت و … ارائه نمی شود.

همه ضمانتهای کتبی و شفاهی در مورد سرویسهای ای آر دایرکت ادمین که توسط کارکنان یا نمایندگان و یا سایرین ارائه شوند فاقد اعتبار می باشند. ای آر دایرکت ادمین هیچگونه خسارتی بابت عملکرد سرویس خود به هر نحو نمی پردازد.

 

ای آر دایرکت ادمین تحت هیچ شرایطی مسئول حوادث احتمالی (مانند از دست رفتن داده ها روی سرور) نخواهد بود. سقف خسارات اثبات شده توسط مرجع رفع اختلاف به خریدار برای هریک از انواع سرویسها حداکثر معادل هزینه پرداختی آن سرویس توسط خریدار بوده و شرکت هیچگونه مسئولیتی در قبال جبران خساراتی مازاد بر این مبلغ نخواهد داشت.

رعايت اين قوانين زیر نیز براي كليه كاربران الزامي مي باشد:
  • موارد فنی ممنوعه که باعث مسدود گردیدن فوری سایت میشود و در صروت عدم رعایت کاربر، هیچ هزینه ای مسترد نخواهد گردید و حتی احتمال پیگیری قانونی مخصوصا در مورد اسپم برای شرکت محفوظ می باشد
  • اسپم و ارسال ایمیل زیاد و غیر متعارف اکیدا ممنوع است و اگر کاربری به ارسال اسپم اقدام نماید، ابتدا سایت او مسدود خواهد گردید و سپس یک هفته مهلت خواهد داشته که مبلغ دویست هزار تومان به حساب شرکت واریز نماید تا سایتش مجددا بازگشایی شود و گرنه بعد از یک هفته تمامی اطلاعات و سایتش از سرور حذف خواهد گردید و هیچگونه بک آپی هم تحویل کاربر داده نخواهد شد
  • استفاده از رپیدلیچ به میزان غیر طبیعی ممنوع است، ولی استفاده برای کارهای شخصی و دریافت فایل های کم حجم با تعداد کم به تعداد محدود در هر روز ، منعی ندارد
  • اسفاده از اسکریپت ها و یا سیستم های مدیریت محتوایی که باعث بالا رفتن لود سرور شود و سرور را به خطر بیاندازد ممنوع است
  • شرکت فقط به ثبت کنندگان سفارش در مورد پشتیبانی و موارد دیگر مربوط به سرویس های هاستینگ پاسخگو خواهد بود و شخص ثالثی را به عنوان نماینده مالک سایت مورد قبول نخواهد بود، مگر اینکه با وکالت قانونی از طرف مالک سایت درخواست پشتیبانی نمایید.

 

رعایت قانون جرایم رایانه ای

 

بخش یكم ـ جرائم و مجازاتها

 فصل یكم ـ جرائم علیه محرمانگی داده‌ها و سامانه‌های رایانه‌ای و مخابراتی

 مبحث یكم ـ دسترسی غیرمجاز

 

ماده1ـ هركس به طور غیرمجاز به داده‌ها یا سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی كه به‌وسیله تدابیر امنیتی حفاظت‌شده‌است دسترسی یابد، به حبس از نود و یك روز تا یك‌سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (5.000.000) ریال تا بیست میلیون (20.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهدشد.
مبحث دوم ـ شنود غیرمجاز

ماده2ـ هر كس به طور غیرمجاز محتوای در حال انتقال ارتباطات غیرعمومی در سامانه‌‌های رایانه‌ای یا مخابراتی یا امواج الكترومغناطیسی یا نوری را شنود كند، به حبس از شش ماه تا دو سال یا جزای نقدی از ده میلیون (10.000.000) ریال تا چهل میلیون (40.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهدشد.

 مبحث سوم ـ جاسوسی رایانه‌ای

ماده3ـ هر كس به طور غیرمجاز نسبت به داده‌های سری درحال انتقال یا ذخیره‌شده در سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی یا حاملهای داده مرتكب اعمال زیر شود، به مجازاتهای مقرر محكوم خواهدشد:
الف) دسترسی به داده‌های مذكور یا تحصیل آنها یا شنود محتوای سری در حال انتقال، به حبس از یك تا سه سال یا جزای نقدی از بیست میلیون (20.000.000) ریال تا شصت میلیون (60.000.000) ریال یا هر دو مجازات.
ب) در دسترس قراردادن داده‌های مذكور برای اشخاص فاقد صلاحیت، به حبس از دو تا ده سال.
ج) افشاء یا در دسترس قرار دادن داده‌های مذكور برای دولت، سازمان، شركت یا گروه بیگانه یا عاملان آنها، به حبس از پنج تا پانزده سال.
 تبصره1ـ داده‌های سری داده‌هایی است كه افشای آنها به امنیت كشور یا منافع ملی لطمه می‌زند.
تبصره2ـ آئین‌نامه نحوه تعیین و تشخیص داده‌های سری و نحوه طبقه‌بندی و حفاظت آنها ظرف سه ماه از تاریخ تصویب این قانون توسط وزارت اطلاعات با همكاری وزارتخانه‌های دادگستری، كشور، ارتباطات و فناوری اطلاعات و دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تهیه و به تصویب هیأت وزیران خواهدرسید.
  ماده4ـ هركس به قصد دسترسی به داده‌های سری موضوع ماده (3) این قانون، تدابیر امنیتی سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی را نقض كند، به حبس از شش ماه تا دو سال یا جزای نقدی از ده میلیون (10.000.000) ریال تا چهل میلیون (40.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهدشد.
ماده5ـ چنانچه مأموران دولتی كه مسؤول حفظ داده‌های سری مقرر در ماده (3) این قانون یا سامانه‌های مربوط هستند و به آنها آموزش لازم داده شده است یا داده‌ها یا سامانه‌های مذكور در اختیار آنها قرار گرفته است بر اثر بی‌احتیاطی، بی‌مبالاتی یا عدم رعایت تدابیر امنیتی موجب دسترسی اشخاص فاقد صلاحیت به داده‌ها، حاملهای داده یا سامانه‌های مذكور شوند، به حبس از نود و یك روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (5.000.000) ریال تا چهل میلیون (40.000.000) ریال یا هر دو مجازات و انفصال از خدمت از شش ماه تا دو سال محكوم خواهندشد.
  فصل دوم ـ جرائم علیه صحت و تمامیت داده‌ها و سامانه‌های رایانه‌ای و مخابراتی

مبحث یكم ـ جعل رایانه‌ای

ماده6 ـ هر كس به طور غیرمجاز مرتكب اعمال زیر شود، جاعل محسوب و به حبس از یك تا پنج سال یا جزای نقدی از بیست میلیون (20.000.000) ریال تا یكصد میلیون (100.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهدشد:
الف) تغییر یا ایجاد داده‌های قابل استناد یا ایجاد یا واردكردن متقلبانة داده به آنها.
ب) تغییر داده‌ها یا علائم موجود در كارتهای حافظه یا قابل پردازش در سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی یا تراشه‌ها یا ایجاد یا وارد كردن متقلبانة داده‌ها یا علائم به آنها.
ماده7ـ هركس با علم به مجعول بودن داده‌ها یا كارتها یا تراشه‌ها از آنها استفاده كند، به مجازات مندرج در ماده فوق محكوم خواهدشد.
مبحث دوم ـ تخریب و اخلال در داده‌ها یا سامانه‌های رایانه‌ای و مخابراتی
 ماده8 ـ هركس به طور غیرمجاز داده‌های دیگری را از سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی یا حاملهای داده حذف یا تخریب یا مختل یا غیرقابل پردازش كند به حبس از شش ماه تا دو سال یا جزای نقدی از ده میلیون (10.000.000) ریال تا چهل میلیون (40.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهدشد.
ماده9ـ هر كس به طور غیرمجاز با اعمالی از قبیل واردكردن، انتقال دادن، پخش، حذف كردن، متوقف كردن، دستكاری یا تخریب داده‌ها یا امواج الكترومغناطیسی یا نوری، سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی دیگری را از كار بیندازد یا كاركرد آنها را مختل كند، به حبس از شش ماه تا دو سال یا جزای نقدی از ده میلیون (10.000.000) ریال تا چهل میلیون (40.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهدشد.
ماده10ـ هركس به طور غیرمجاز با اعمالی از قبیل مخفی كردن داده‌ها، تغییر گذر واژه یا رمزنگاری داده‌ها مانع دسترسی اشخاص مجاز به داده‌ها یا سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی شود، به حبس از نود و یك روز تا یك سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (5.000.000) ریال تا بیست میلیون (20.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.
   ماده11ـ هركس به قصد خطر انداختن امنیت، آسایش و امنیت عمومی اعمال مذكور در مواد (8)، (9) و (10) این قانون را علیه سامانه‌های رایانه‌ای و مخابراتی كه برای ارائه خدمات ضروری عمومی به كار می‌روند، از قبیل خدمات درمانی، آب، برق، گاز، مخابرات، حمل و نقل و بانكداری مرتكب شود، به حبس از سه تا ده سال محكوم خواهدشد.

 فصل سوم ـ سرقت و كلاهبرداری مرتبط با رایانه

ماده12ـ هركس به طور غیرمجاز داده‌های متعلق به دیگری را برباید، چنانچه عین داده‌ها در اختیار صاحب آن باشد، به جرای نقدی از یك میلیون (1.000.000) ریال تا بیست میلیون (20.000.000) ریال و در غیر این صورت به حبس از نود و یك روز تا یك سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (5.000.000) ریال تا بیست میلیون (20.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.
ماده13ـ هركس به طور غیرمجاز از سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی با ارتكاب اعمالی از قبیل وارد كردن، تغییر، محو، ایجاد یا متوقف كردن داده‌ها یا مختل كردن سامانه، وجه یا مـال یا منفعت یا خدمات یا امتیازات مالی برای خود یا دیگری تحصیل كند علاوه بر رد مال به صاحب آن به حبس از یك تا پنج سال یا جزای نقدی از بیست میلیون (20.000.000) ریال تا یكصد میلیون (100.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.
فصل چهارم ـ جرائم علیه عفت و اخلاق عمومی

ماده14ـ هركس به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی یا حاملهای داده محتویات مستهجن را منتشر، توزیع یا معامله كند یا به قصد تجارت یا افساد تولید یا ذخیره یا نگهداری كند، به حبس از نود و یك روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (5.000.000) ریال تا چهل میلیون (40.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.
تبصره1ـ ارتكاب اعمال فوق درخصوص محتویات مبتذل موجب محكومیت به حداقل یكی از مجازاتهای فوق می‌شود.
محتویات و آثار مبتذل به آثاری اطلاق می‌گردد كه دارای صحنه و صور قبیحه باشد.
تبصره2ـ هرگاه محتویات مستهجن به كمتر از ده نفر ارسال شود، مرتكب به یك میلیون (1.000.000) ریال تا پنج میلیون (5.000.000) ریال جزای نقدی محكوم خواهد شد.
تبصره3ـ چنانچه مرتكب اعمال مذكور در این ماده را حرفة خود قرار داده باشد یا به طور سازمان یافته مرتكب شود چنانچه مفسد فی‌الارض شناخته نشود، به حداكثر هر دو مجازات مقرر در این ماده محكوم خواهد شد.
تبصره4ـ محتویات مستهجن به تصویر، صوت یا متن واقعی یا غیر واقعی یا متنی اطلاق می‌شود كه بیانگر برهنگی كامل زن یا مرد یا اندام تناسلی یا آمیزش یا عمل جنسی انسان است.
ماده15ـ هركس از طریق سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی یا حامل‌های داده مرتكب اعمال زیر شود، به ترتیب زیر مجازات خواهد شد:
الف) چنانچه به منظور دستیابی افراد به محتویات مستهجن، آنها را تحریك، ترغیب، تهدید یا تطمیع كند یا فریب دهد یا شیوه دستیابی به آنها را تسهیل نموده یا آموزش دهد، به حبس از نود و یك روز تا یك سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (5.000.000) ریال تا بیست میلیون (20.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.
ارتكاب این اعمال در خصوص محتویات مبتذل موجب جزای نقدی از دو میلیون (2.000.000) ریال تا پنج میلیون (5.000.000) ریال است.
ب) چنانچه افراد را به ارتكاب جرائم منافی عفت یا استعمال مواد مخدر یا روان‌گردان یا خودكشی یا انحرافات جنسی یا اعمال خشونت‌آمیز تحریك یا ترغیب یا تهدید یا دعوت كرده یا فریب دهد یا شیوه ارتكاب یا استعمال آنها را تسهیل كند یا آموزش دهد، به حبس از نود و یك روز تا یك سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (5.000.000) ریال تا بیست میلیون (20.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم می‌شود.
تبصره ـ مفاد این ماده و ماده (14) شامل آن دسته از محتویاتی نخواهد شد كه برای مقاصد علمی یا هر مصلحت عقلایی دیگر تهیه یا تولید یا نگهداری یا ارائه یا توزیع یا انتشار یا معامله می‌شود.
فصل پنجم ـ هتك حیثیت و نشر اكاذیب

ماده16ـ هركس به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی، فیلم یا صوت یا تصویر دیگری را تغییر دهد یا تحریف كند و آن را منتشر یا با علم به تغییر یا تحریف منتشر كند، به نحوی كه عرفاً موجب هتك حیثیت او شود، به حبس از نود و یك روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (5.000.000) ریال تا چهل میلیون (40.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.
تبصره ـ چنانچه تغییر یا تحریف به صورت مستهجن باشد، مرتكب به حداكثر هر دو مجازات مقرر محكوم خواهد شد.
ماده17ـ هر كس به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او جز در موارد قانونی منتشر كند یا دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی كه منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتك حیثیت او شود، به حبس از نود و یك روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (5.000.000) ریال تا چهل میلیون (40.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهدشد.
ماده18ـ هر كس به قصد اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی یا مقامات رسمی به وسیله سامانه رایانه‌ای یا مخابراتی اكاذیبی را منتشر نماید یا در دسترس دیگران قرار دهد یا با همان مقاصد اعمالی را بر خلاف حقیقت، رأساً یا به عنوان نقل قول، به شخص حقیقی یا حقوقی به طور صریح یا تلویحی نسبت دهد، اعم از اینكه از طریق یادشده به نحوی از انحاء ضرر مادی یا معنوی به دیگری وارد شود یا نشود، افزون بر اعاده حیثیت (در صورت امكان)، به حبس از نود و یك روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (5.000.000) ریال تا چهل میلیون (40.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهدشد.
  فصل ششم ـ مسؤولیت كیفری اشخاص

ماده19ـ در موارد زیر، چنانچه جرائم رایانه‌ای به نام شخص حقوقی و در راستای منافع آن ارتكاب یابد، شخص حقوقی دارای مسؤولیت كیفری خواهدبود:
الف) هرگاه مدیر شخص حقوقی مرتكب جرم رایانه‌ای شود.
ب) هرگاه مدیر شخص حقوقی دستور ارتكاب جرم رایانه‌ای را صادر كند و جرم به وقوع بپیوندد.
ج) هرگاه یكی از كارمندان شخص حقوقی با اطلاع مدیر یا در اثر عدم نظارت وی مرتكب جرم رایانه‌ای شود.
د) هرگاه تمام یا قسمتی از فعالیت شخص حقوقی به ارتكاب جرم رایانه‌ای اختصاص یافته‌باشد.
تبصره1ـ منظور از مدیر كسی است كه اختیار نمایندگی یا تصمیم‌گیری یا نظارت بر شخص حقوقی را دارد.
تبصره2ـ مسؤولیت كیفری شخص حقوقی مانع مجازات مرتكب نخواهدبود و در صورت نبود شرایط صدر ماده و عدم انتساب جرم به شخص خصوصی فقط شخص حقیقی مسؤول خواهدبود.
ماده20ـ اشخاص حقوقی موضوع ماده فوق، با توجه به شرایط و اوضاع و احوال جرم ارتكابی، میزان درآمد و نتایج حاصله از ارتكاب جرم، علاوه بر سه تا شش برابر حداكثر جزای نقدی جرم ارتكابی، به ترتیب ذیل محكوم خواهند شد:
الف) چنانچه حداكثر مجازات حبس آن جرم تا پنج سال حبس باشد، تعطیلی موقت شخص حقوقی از یك تا نُه ماه و در صورت تكرار جرم تعطیلی موقت شخص حقوقی از یك تا پنج سال.
ب) چنانچه حداكثر مجازات حبس آن جرم بیش از پنج سال حبس باشد، تعطیلی موقت شخص حقوقی از یك تا سه سال و در صورت تكرار جرم، شخص حقوقی منحل خواهد شد.
تبصره ـ مدیر شخص حقوقی كه طبق بند « ب» این ماده منحل می‌شود، تا سه سال حق تأسیس یا نمایندگی یا تصمیم‌گیری یا نظارت بر شخص حقوقی دیگر را نخواهد داشت.
ماده21ـ ارائه‌دهندگان خدمات دسترسی موظفند طبق ضوابط فنی و فهرست مقرر از سوی كارگروه (كمیته) تعیین مصادیق موضوع ماده ذیل محتوای مجرمانه كه در چهارچوب قانون تنظیم شده است اعم از محتوای ناشی از جرائم رایانه‌ای و محتوایی كه برای ارتكاب جرائم رایانه‌ای به كار می‌رود را پالایش (فیلتر) كنند. در صورتی كه عمداً از پالایش (فیلتر) محتوای مجرمانه خودداری كنند، منحل خواهند شد و چنانچه از روی بی‌احتیاطی و بی مبالاتی زمینة دسترسی به محتوای غیر قانونی را فراهم آورند، در مرتبة نخسـت به جزای نقـدی از بیسـت میلیـون (20.000.000) ریـال تا یكصـد میلیـون (100.000.000) ریال و در مرتبة دوم به جزای نقدی از یكصد میلیون (100.000.000) ریال تا یك میلیارد (1.000.000.000) ریال و در مرتبة سوم به یك تا سه سال تعطیلی موقت محكوم خواهند شد.
تبصره1ـ چنانچه محتوای مجرمانه به تارنماهای (وب سایتهای) مؤسسات عمومی شامل نهادهای زیر نظر ولی‌فقیه و قوای سه‌گانة مقننه، مجریه و قضائیه و  مؤسسات عمومی غیردولتی موضوع قانون فهرست نهادها و مؤسسات عمومی غیردولتی مصوب 19/4/1373 و الحاقات بعدی آن یا به احزاب، جمعیتها، انجمن‌های سیاسی و صنفی و انجمن‌های اسلامی یا اقلیتهای دینی شناخته‌شده یا به سایر اشخاص حقیقی یا حقوقی حاضر در ایران كه امكان احراز هویت و ارتباط با آنها وجود دارد تعلق داشته باشد، با دستور مقام قضائی رسیدگی كننده به پرونده و رفع اثر فوری محتوای مجرمانه از سوی دارندگان، تارنما (وب سایت) مزبور تا صدور حكم نهایی پالایش (فیلتر) نخواهد شد.
تبصره2ـ پالایش (فیلتر) محتوای مجرمانه موضوع شكایت خصوصی با دستور مقام‌قضائی رسیدگی‌كننده به پرونده انجام خواهد گرفت.
 برای اطلاع از مصادیق محتوای مجرمانه اینجا کلیک کنید.
ماده22ـ قوة قضاییه موظف است ظرف یك ماه از تاریخ تصویب این قانون كارگروه (كمیته) تعیین مصادیق محتوای مجرمانه را در محل دادستانی كل كشور تشكیل دهد. وزیر یا نمایندة وزارتخانه‌های آموزش و پرورش، ارتباطات و فناوری اطلاعات، اطلاعات، دادگستری، علوم، تحقیقات و فناوری، فرهنگ و ارشاداسلامی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، رئیس سازمان صدا و سیما و فرمانده نیروی انتظامی، یك نفر خبره در فناوری اطلاعات و ارتباطات به انتخاب كمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی و یك نفر از نمایندگان عضو كمیسیون قضائی و حقوقی به انتخاب كمیسیون قضائی و حقوقی و تأیید مجلس شورای اسلامی اعضای كارگروه (كمیته) را تشكیل خواهند داد. ریاست كارگروه (كمیته) به عهدة دادستان كل كشور خواهد بود.
تبصره1ـ جلسات كارگروه (كمیته) حداقل هر پانزده روز یك بار و با حضور هفت نفر عضو رسمیت می‌یابد و تصمیمات كارگروه (كمیته) با اكثریت نسبی حاضران معتبر خواهد بود.
تبصره2ـ كارگروه (كمیته) موظف است به شكایات راجع به مصادیق پالایش (فیلتر) شده رسیدگی و نسبت به آنها تصمیم‌گیری كند.
تبصره3ـ كارگروه (كمیته) موظف است هر شش ماه گزارشی در خصوص روند پالایش (فیلتر) محتوای مجرمانه را به رؤسای قوای سه‌گانه و شورای عالی امنیت ملی تقدیم كند.
ماده23ـ ارائه‌دهندگان خدمات میزبانی موظفند به محض دریافت دستور كارگروه (كمیته) تعیین مصادیق مذكور در مادة فوق یا مقام قضائی رسیدگی‌كننده به پرونده مبنی بر وجود محتوای مجرمانه در سامانه‌های رایانه‌ای خود از ادامة دسترسی به آن ممانعت به عمل آورند. چنانچه عمداً از اجرای دستور كارگروه (كمیته) یا مقام قضائی خودداری كنند، منحل خواهند شد. در غیر این صورت، چنانچه در اثر بی احتیاطی و بی‌مبالاتی زمینة دسترسی به محتـوای مجرمـانه مزبور را فراهم كنند، در مرتبة نخسـت به جزای نقدی از بیست میلیون (20.000.000) ریال تا یكصد میلیون (100.000.000) ریـال و در مرتبـة دوم به یكصـد میلیـون (100.000.000) ریال تـا یك میلیـارد (1.000.000.000) ریال و در مرتبة سوم به یك تا سه سال تعطیلی موقت محكوم خواهندشد.
تبصره ـ ارائه‌دهندگان خدمات میزبانی موظفند به محض آگاهی از وجود محتوای مجرمانه مراتب را به كارگروه (كمیته) تعیین مصادیق اطلاع دهند.
ماده24ـ هركس بدون مجوز قانونی از پهنای باند بین‌المللی برای برقراری ارتباطات مخابراتی مبتنی بر پروتكل اینترنتی از خارج ایران به داخل یا برعكس استفاده كند، به حبس از یك تا سه سال یا جزای نقدی از یكصد میلیون (100.000.000) ریال تا یك میلیارد (1.000.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.
           فصل هفتم ـ سایر جرائم

ماده25ـ هر شخصی كه مرتكب اعمال زیر شود، به حبس از نود و یك روز تا یك سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (5.000.000) ریال تا بیست میلیون (20.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهدشد:

الف) تولید یا انتشار یا توزیع و در دسترس قرار دادن یا معاملة داده‌ها یا نرم‌افزارها یا هر نوع ابزار الكترونیكی كه صرفاً به منظور ارتكاب جرائم رایانه‌ای به كار می‌رود.
ب) فروش یا انتشار یا در دسترس قراردادن گذر واژه یا هر داده‌ای كه امكان دسترسی غیرمجاز به داده‌ها یا سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی متعلق به دیگری را بدون رضایت او فراهم می‌كند.
ج) انتشار یا در دسترس قراردادن محتویات آموزش دسترسی غیرمجاز، شنود غیرمجاز، جاسوسی رایانه‌ای و تخریب و اخلال در داده‌ها یا سیستم‌های رایانه‌ای و مخابراتی.
تبصره ـ چنانچه مرتكب، اعمال یادشده را حرفه خود قرار داده باشد، به حداكثر هر دو مجازات مقرر در این ماده محكوم خواهد شد.
فصل هشتم ـ تشدید مجازاتها

ماده26ـ در موارد زیر، حسب مورد مرتكب به بیش از دو سوم حداكثر یك یا دو مجازات مقرر محكوم خواهد شد:
الف) هر یك از كارمندان و كاركنان اداره‌ها و سازمانها یا شوراها و یا شهرداریها و موسسه‌ها و شركتهای دولتی و یا وابسته به دولت یا نهادهای انقلابی و بنیادها و مؤسسه‌هایی كه زیر نظر ولی‌فقیه اداره می‌شوند و دیوان محاسبات و مؤسسه‌هایی كه با كمك مستمر دولت اداره می‌شوند و یا دارندگان پایه قضائی و به طور كلی اعضاء و كاركنان قوای سه‌گانه و همچنین نیروهای مسلح و مأموران به خدمت عمومی اعم از رسمی و غیررسمی به مناسبت انجام وظیفه مرتكب جرم رایانه‌ای شده باشند.
ب) متصدی یا متصرف قانونی شبكه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی كه به مناسبت شغل خود مرتكب جرم رایانه‌ای شده باشد.
ج) داده‌ها یا سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی، متعلق به دولت یا نهادها و مراكز ارائه‌دهنده خدمات عمومی باشد.
د) جرم به صورت سازمان یافته ارتكاب یافته باشد.
ه‍( جرم در سطح گسترد‌ه‌ای ارتكاب یافته باشد.
ماده27‌ـ در صورت تكرار جرم برای بیش از دو بار دادگاه می‌تواند مرتكب را از خدمات الكترونیكی عمومی از قبیل اشتراك اینترنت، تلفن همراه، اخذ نام دامنة مرتبه بالای كشوری و بانكداری الكترونیكی محروم كند:
الف) چنانچه مجازات حبس آن جرم نودویك روز تا دو سال حبس باشد، محرومیت از یك ماه تا یك سال.
ب) چنانچه مجازات حبس آن جرم دو تا پنج سال حبس باشد، محرومیت از یك تا سه سال.
ج) چنانچه مجازات حبس آن جرم بیش از پنج سال حبس باشد، محرومیت از سه تا پنج سال.

 بخش دوم ـ آئین‌دادرسی

فصل یكم ـ صلاحیت

ماده28ـ علاوه بر موارد پیش‌بینی شده در دیگر قوانین، دادگاههای ایران در موارد زیر نیز صالح به رسیدگی خواهند بود:
الف) داده‌های مجرمانه یا داده‌هایی كه برای ارتكاب جرم به كار رفته است به هر نحو در سامانه‌های رایانه‌ای و مخابراتی یا حاملهای دادة موجود در قلمرو حاكمیت زمینی، دریایی و هوایی جمهوری اسلامی ایران ذخیره شده باشد.
ب) جرم از طریق تارنماهای (وب‌سایتهای) دارای دامنه مرتبه بالای كد كشوری ایران ارتكاب یافته باشد.
ج) جرم توسط هر ایرانی یا غیرایرانی در خارج از ایران علیه سامانه‌های رایانه‌ای و مخابراتی و تارنماهای (وب‌سایتهای) مورد استفاده یا تحت كنترل قوای سه‌گانه یا نهاد رهبری یا نمایندگی‌های رسمی دولت یا هر نهاد یا مؤسسه‌ای كه خدمات عمومی ارائه می‌دهد یا علیه تارنماهای (وب‌سایتهای) دارای دامنة مرتبه بالای كدكشوری ایران در سطح گسترده ارتكاب یافته باشد.
د) جرائم رایانه‌ای متضمن سوءاستفاده از اشخاص كمتر از هجده سال، اعم از آنكه مرتكب یا بزه‌دیده ایرانی یا غیرایرانی باشد.
ماده29ـ چنانچه جرم رایانه‌ای در محلی كشف یا گزارش شود، ولی محل وقوع آن معلوم نباشد، دادسرای محل كشف مكلف است تحقیقات مقدماتی را انجام دهد. چنانچه محل وقوع جرم مشخص نشود، دادسرا پس از اتمام تحقیقات مبادرت به صدور قرار می‌كند و دادگاه مربوط نیز رأی مقتضی را صادر خواهد كرد.
ماده30ـ قوه قضائیه موظف است به تناسب ضرورت شعبه یا شعبی از دادسراها، دادگاههای عمومی و انقلاب، نظامی و تجدیدنظر را برای رسیدگی به جرائم رایانه‌ای اختصاص دهد.
تبصره ـ قضات دادسراها و دادگاه‌های مذكور از میان قضاتی كه آشنایی لازم به‌امور رایانه دارند انتخاب خواهند شد.
ماده31 ـ در صورت بروز اختلاف در صلاحیت، حل اختلاف مطابق مقررات قانون آئین‌دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی خواهدبود.

فصل دوم ـ جمع‌آوری ادله الكترونیكی

مبحث اول ـ نگهداری داده‌ها

ماده32ـ ارائه‌دهندگان خدمات دسترسی موظفند داده‌های ترافیك را حداقل تا شش ماه پس از ایجاد و اطلاعات كاربران را حداقل تا شش ماه پس از خاتمه اشتراك نگهداری كنند.
 تبصره1ـ داده ترافیك هرگونه داده‌ای است كه سامانه‌های رایانه‌ای در زنجیره ارتباطات رایانه‌ای و مخابراتی تولید می‌كنند تا امكان ردیابی آنها از مبدأ تا مقصد وجود داشته باشد. این داده‌ها شامل اطلاعاتی از قبیل مبدأ، مسیر، تاریخ، زمان، مدت و حجم ارتباط و نوع خدمات مربوطه می‌شود.
تبصره2ـ اطلاعات كاربر هرگونه اطلاعات راجع به كاربر خدمات دسترسی از قبیل نوع خدمات، امكانات فنی مورد استفاده و مدت زمان آن، هویت، آدرس جغرافیایی یا پستی یا پروتكل اینترنتی (IP)، شماره تلفن و سایر مشخصات فردی اوست.
ماده33ـ ارائه‌دهندگان خدمات میزبانی داخلی موظفند اطلاعات كاربران خود را حداقل تا شش ماه پس از خاتمه اشتراك و محتوای ذخیره شده و داده ترافیك حاصل از تغییرات ایجاد شده را حداقل تا پانزده روز نگهداری كنند.

           مبحث دوم ـ حفظ فوری داده‌های رایانه‌ای ذخیره شده
           ماده34ـ هرگاه حفظ داده‌های رایانه‌ای ذخیره شده برای تحقیق یا دادرسی لازم باشد، مقام قضائی می‌تواند دستور حفاظت از آنها را برای اشخاصی كه به نحوی تحت تصرف یا كنترل دارند صادر كند. در شرایط فوری، نظیر خطر آسیب‌دیدن یا تغییر یا از بین رفتن داده‌ها، ضابطان قضائی می‌توانند رأساً دستور حفاظت را صادر كنند و مراتب را حداكثر تا 24 ساعت به اطلاع مقام قضائی برسانند. چنانچه هر یك از كاركنان دولت یا ضابطان قضائی یا سایر اشخاص از اجرای این دستور خودداری یا داده‌های حفاظت شده را افشاء كنند یا اشخاصی كه داده‌های مزبور به آنها مربوط می‌شود را از مفاد دستور صادره آگاه كنند، ضابطان قضائی و كاركنان دولت به مجازات امتناع از دستور مقام قضائی و سایر اشخاص به حبس از نودویك روز تا شش ماه یا جزای نقدی از پنج‌میلیون (5.000.000) ریال تا ده‌میلیون (10.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهند شد.

تبصره1‌ـ حفظ داده‌ها به منزله ارائه یا افشاء آنها نبوده و مستلزم رعایت مقررات مربوط است.
تبصره2ـ مدت زمان حفاظت از داده‌ها حداكثر سه ماه است و در صورت لزوم با دستور مقام قضائی قابل تمدید است.

           مبحث سوم ـ ارائه داده‌ها
           ماده35ـ مقام قضائی می‌تواند دستور ارائه داده‌های حفاظت‌شده مذكور در مواد (32)، (33) و (34) فوق را به اشخاص یادشده بدهد تا در اختیار ضابطان قرارگیرد. مستنكف از اجراء این دستور به مجازات مقرر در ماده (34) این قانون محكوم خواهد شد.

مبحث چهارم ـ تفتیش و توقیف داده‌ها و سامانه‌های رایانه‌ای و مخابراتی

ماده36ـ تفتیش و توقیف داده‌ها یا سامانه‌های رایانه‌ای و مخابراتی به موجب دستور قضائی و در مواردی به عمل می‌آید كه ظن قوی به كشف جرم یا شناسایی متهم یا ادله جرم وجود داشته باشد.
ماده37ـ تفتیش و توقیف داده‌ها یا سامانه‌های رایانه‌ای و مخابراتی در حضور متصرفان قانونی یا اشخاصی كه به نحوی آنها را تحت كنترل قانونی دارند، نظیر متصدیان سامانه‌ها انجام خواهد شد. در غیر این صورت، قاضی با ذكر دلایل دستور تفتیش و توقیف بدون حضور اشخاص مذكور را صادر خواهد كرد.
ماده38ـ دستور تفتیش و توقیف باید شامل اطلاعاتی باشد كه به اجراء صحیح آن كمك میكند، از جمله اجراء دستور در محل یا خارج از آن، مشخصات مكان و محدوده تفتیش و توقیف، نوع و میزان داده‌های مورد نظر، نوع و تعداد سخت افزارها و نرم‌افزارها، نحوه دستیابی به داده‌های رمزنگاری یا حذف شده و زمان تقریبی انجام تفتیش و توقیف.
ماده39ـ تفتیش داده‌ها یا سامانه‌های رایانه‌ای و مخابراتی شامل اقدامات ذیل می‌شود:
الف) دسترسی به تمام یا بخشی از سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی.
ب) دسترسی به حامل‌های داده از قبیل دیسكت‌ها یا لوحهای فشرده یا كارتهای حافظه.
ج) دستیابی به داده‌های حذف یا رمزنگاری شده.
ماده40 ـ در توقیف داده‌ها، با رعایت تناسب، نوع، اهمیت و نقش آنها در ارتكاب جرم، به روش‌هایی از قبیل چاپ داده‌ها، كپی‌برداری یا تصویربرداری از تمام یا بخشی از داده‌ها، غیر‌قابل دسترس كردن داده‌ها با روش‌هایی از قبیل تغییر گذرواژه یا رمزنگاری و ضبط حاملهای داده عمل می‌شود.
ماده41 ـ در هریك از موارد زیر سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی توقیف خواهد شد:
الف) داده‌های ذخیره شده به سهولت در دسترس نبوده یا حجم زیادی داشته باشد،
ب) تفتیش و تجزیه و تحلیل داده‌ها بدون سامانه سخت افزاری امكان پذیر نباشد،
ج) متصرف قانونی سامانه رضایت داده باشد،
د) تصویربرداری ( كپی‌برداری ) از داده‌ها به لحاظ فنی امكان‌پذیر نباشد،
هـ) تفتیش در محل باعث آسیب‌داده‌ها شود،
ماده42 ـ توقیف سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی متناسب با نوع و اهمیت و نقش آنها در ارتكاب جرم با روش‌هایی از تغییر گذرواژه به منظور عدم دسترسی به سامانه، پلمپ سامانه در محل استقرار و ضبط سامانه صورت می‌گیرد.
ماده43 ـ چنانچه در حین اجراء دستور تفتیش و توقیف، تفتیش داده‌های مرتبط با جرم ارتكابی در سایر سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی كه تحت كنترل یا تصرف متهم قراردارد ضروری باشد، ضابطان با دستور مقام قضائی دامنه تفتیش و توقیف را به سامانه‌های مذكور گسترش داده و داده‌های مورد نظر را تفتیش یا توقیف خواهند كرد.
ماده44ـ چنانچه توقیف داده‌ها یا سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی موجب ایراد لطمه جانی یا خسارت مالی شدید به اشخاص یا اخلال در ارائه خدمات عمومی شود ممنوع است.
ماده45ـ در مواردی كه اصل داده‌ها توقیف می‌شود، ذی‌نفع حق دارد پس از پرداخت هزینه از آنها كپی دریافت كند، مشروط به این كه ارائه داده‌های توقیف‌شده مجرمانه یا منافی با محرمانه بودن تحقیقات نباشد و به روند تحقیقات لطمه‌ای وارد نشود.
ماده46ـ در مواردی كه اصل داده‌ها یا سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی توقیف می‌شود، قاضی موظف است با لحاظ نوع و میزان داده‌ها و نوع و تعداد سخت افزار‌ها و نرم‌افزار‌های مـورد نظر و نقش آنها در جرم ارتـكابی، در مهلت متناسب و متعارف نسبت به‌ آنها تعیین تكلیف كند.
ماده 47 ـ متضرر می‌تواند در مورد عملیات و اقدامهای مأموران در توقیف داده‌ها و سامانه‌های رایانه‌ای و مخابراتی، اعتراض كتبی خود را همراه با دلایل ظرف ده روز به‌مرجع قضائی دستوردهنده تسلیم نماید. به درخواست یادشده خارج از نوبت رسیدگی گردیده و تصمیم اتخاذ شده قابل اعتراض است.
مبحث پنجم ـ شنود محتوای ارتباطات رایانه‌ای

ماده 48 ـ شنود محتوای در حال انتقال ارتباطات غیرعمومی در سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی مطابق مقررات راجع به شنود مكالمات تلفنی خواهد بود.
تبصره ـ دسترسی به محتوای ارتباطات غیرعمومی ذخیره‌شده، نظیر پست الكترونیكی یا پیامك در حكم شنود و مستلزم رعایت مقررات مربوط است.
           فصل سوم ـ استناد پذیری ادله الكترونیكی

ماده 49 ـ به منظور حفظ صحت و تمامیت، اعتبار و انكارناپذیری ادله الكترونیكی جمع‌آوری شده، لازم است مطابق آئین‌نامه مربوط از آنها نگهداری و مراقبت به عمل آید.
ماده50 ـ چنانچه داده‌های رایانه‌ای توسط طرف دعوا یا شخص ثالثی كه از دعوا آگاهی نداشته، ایجاد یا پردازش یا ذخیره یا منتقل شده باشد و سامانه رایانه‌ای یا مخابراتی مربوط به نحوی درست عمل كند كه به صحت و تمامیت، اعتبار و انكارناپذیری داده‌ها خدشه وارد نشده باشد، قابل استناد خواهد بود.
ماده51 ـ كلیه مقررات مندرج در فصل‌های دوم و سوم این بخش، علاوه بر جرائم رایانه‌ای شامل سایر جرائمی كه ادله الكترونیكی در آنها مورد استناد قرار می‌گیرد نیز می‌شود.
بخش سوم ـ سایر مقررات

ماده52 ـ در مواردی كه سامانه رایانه‌ای یا مخابراتی به عنوان وسیله ارتكاب جرم به كار رفته و در این قانون برای عمل مزبور مجازاتی پیش‌بینی نشده‌است، مطابق قوانین جزائی مربوط عمل خواهد شد.
تبصره ـ در مواردی كه در بخش دوم این قانون برای رسیدگی به جرائم رایانه‌ای مقررات خاصی از جهت آئین‌دادرسی پیش‌بینی نشده است طبق مقررات قانون آئین دادرسی كیفری اقدام خواهد شد.
ماده53 ـ میزان جزا‌های نقدی این قانون بر اساس نرخ رسمی تورم حسب اعلام بانك مركزی هر سه سال یك بار با پیشنهاد رئیس قوه قضائیه و تصویب هیأت وزیران قابل تغییر است.
ماده54 ـ آیین‌نامه‌‌های مربوط به جمع‌آوری و استنادپذیری ادله الكترونیكی ظـرف مدت شـش ماه از تاریخ تصویب این قـانون توسط وزارت دادگسـتری با همكاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تهیه و به تصویب رئیس قوه قضائیه خواهد رسید.
ماده 55 ـ شماره مواد (1) تا (54) این قانون به عنوان مواد (729) تا (782) قانون مجازات اسلامی (بخش تعزیرات) با عنوان فصل جرائم رایانه‌ای منظور و شماره ماده (729) قانون مجازات اسلامی به شماره (783) اصلاح گردد.
 ماده 56 ـ قوانین و مقررات مغایر با این قانون ملغی است.            قانون فوق مشتمل بر 56 ماده و 25 تبصره در جلسه علنی روز سه شنبه مورخ پنجم خردادماه یكهزار و سیصد و هشتاد و هشت مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ 20/3/1388 به تأیید شورای نگهبان رسید.